Skip to main content Skip to search

SZOLGÁLTATÁSOK

Cégünk széles körű palettáról kínál a piac valamennyi résztvevőjének színvonalas szolgáltatásokat, azok méretének, jellegének, sajátosságainak figyelembevételével. Legyen szó profit orientált vállalkozásról, vagy nonprofit gazdálkodóról, szakmai tapasztaltunk garancia a minőségre. Magánszemélyeknek adótanácsadással, pályázatírással és hitelügyintézéssel tudjuk segíteni az előrehaladását.

Könyvelés

A gazdálkodók döntő többségénél a könyvvezetés (köznapi nevén a könyvelés) törvény által előírt kötelezettség: célja a gazdasági események rögzítése a jogszabályi és a számviteli előírásoknak megfelelően.

MEGNÉZEM
Tanácsadás

A gazdálkodók és a magánszemélyek egyaránt a meglehetősen bonyolult adórendszer alanyai: naprakész információk és szakértelem szükséges ahhoz, hogy szabályosan, de számukra mégis a leginkább előnyösen adózzanak.

MEGNÉZEM
Kontrolling

A profitorientált gazdálkodók vezetőit leginkább az érdekli, mennyibe kerül valójában az előállított termék vagy szolgáltatás: érdemes-e termelni vagy a szolgáltatást nyújtani, mennyi a tényleges haszon?

MEGNÉZEM

KERESSEN MINKET

Munkatársaink várják az ön jelentkezését, amennyiben cégünkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merült volna fel, vagy további tájékoztatást szeretne kapni.